B&O nedjusterer igen

For anden gang i 2008 må B&O skuffe aktiemarkedet med en kraftig nedjustering. Forklaringen er at selskabet er hårdt presset på sine kerneområder og kernemarkeder

Så sent som i januar måtte B&O også nedjustere forventningerne, og nu blot et par måneder senere, nedjusterer selskabet igen. Inden disse negative meldinger, så jeg positivt på B&O, men to markante nedjusteringer på så kort tid, ødelægger aktiemarkedets tillid til selskabet.
Dagens nedjustering tyder desuden på, at B&O har større problemer end først antaget. Sammenholdt med de usikre udsigter for verdensøkonomien, mener jeg, at B&O går en svær tid i møde. Aktien er faldet ca. 50% siden den første nedjustering, men den kan sagtens komme længere ned. Der vil sikkert komme en mindre rebound om et par dage, men jeg tror det er kortvarigt, og under alle omstændigheder er det ren spekulation at satse på.
Langsigtet rummer B&O stadig potentiale, men jeg tror vi skal kunne øjne lysere tider for verdensøkonomien i horisonten, før aktien bliver interessant igen.