Aktier i Brøndby IF

Jeg har fulgt Brøndby-aktien siden 1996, og har i flere omgange købt og solgt aktien (i skrivende stund har jeg en mindre aktiepost). Selvom selskabet de sidste 10 år har præsteret svingende sportslige, såvel som økonomiske resultater, så mener jeg alligevel at der er gode muligheder for at tjene penge på aktier i Brøndby IF.

Som det er tilfældet for de fleste aktier, dannes kursen på aktier i Brøndby på baggrund af forventninger. Forventninger til fremtidige økonomiske resultater. Brøndby befinder sig i en højt profileret branche, og er således ofte genstand for rygter om spillersalg (og køb), og andre ting der har betydning for selskabets økonomi. Sådanne rygter påvirker markedets forventninger og dermed også aktiekursen. Det bemærkelsesværdige i det aktuelle tilfælde er, at aktier i Brøndby IF ofte påvirkes positiv af disse rygter, men når først rygtet er officielt bekræftet, så falder aktien tilbage (dette så man f.eks. i forbindelse med salget af Daniel Agger). Dette taler for at man sælger, når rygterne er på sit højeste og så køber når aktien er faldet tilbage igen.

One reply on “Aktier i Brøndby IF”

  1. Det er bemærkelsesværdigt, hvor meget Brøndby aktien svinger afhængig af nyhederne for tiden. Hver gang man hører noget om, at Bjerregaard er ved at gå af, så flyver den i vejret – og hver gang han efterfølgende begynder at klamre sig til bestyrrelsesposterne, så går den ned igen 🙂

Lukket for kommentarer.