Blandede anbefalinger af B&O aktie

Efter B&O’s skuffende halvårsregnskab og kraftige nedjustering af forventningerne, har flere analytikere ændret syn på den hårdt prøvede B&O aktie.

Efter offentliggørelsen af de skuffende tal og efterfølgende fyringen af CEO Torben Ballegaard Sørensen har aktiekursen været helt nede i 314 (et fald på ca. 30%). I skrivende stund har den dog genvundet lidt af det tabte og ligger i kurs 334. 

Det kraftige kursfald har fået Danske Bank til at hæve deres anbefaling fra “akkumuler” til “køb” med et kursmål på 450 kr. pr. B&O aktie.

Det internationale finanshus Goldman Sachs har næsten halveret deres kursmål for aktien fra 605 til 325, og anbefaler at man sælger sine B&O aktier. Et andet internationalt finanshus, Standard & Poor’s, følger trop med en sænkning af deres anbefaling fra køb til hold.

Jyske Bank har taget B&O aktien af deres købsliste, da de mener at aktien kan få det svært på kort sigt. De mener dog samtidig at selskabet vil være tilbage på sporet i 2008/2009. Jeg er helt enig i begge disse betragtninger.

På kort sigt kan ansættelsen af en ny topchef måske udgøre en mindre kurstrigger, men ellers har jeg lidt svært ved at se, hvad der skal drive aktien op på kort sigt.